ATLETIČARKE TRENERI I VOLONTERI GALERIJA SLIKA

Članica uprave

 

Slavica Samardžić  Adresa: Čulinečka cesta 146.ZAGREB


 Godina i mjesto rođenja : 1961. Derventa BiH

Narodnost: Hrvatica

Stručna sprema: VSS

Radno mjesto: Voditelj financijske službe u TPK Armaturi d.o.o. Zagreb

Status : Udata, dvoje djece


Radno iskustvo sam stjecala uglavnom na rukovodećim pozicijama u raznim ekonomskim odjelima kao voditelj računovodstvene službe, komercijalnom odjelu uključujući nabavu i prodaju na domaćem i ino-tržištu, a u zadnje vrijeme u financijskom odjelu.

Moj životni moto oduvijek je bio predanost i odgovornost u radu kao i u odnosu prema obitelji i okolini u kojoj živim.

Danas imam dva odrasla sina kojima sam, nadam se, prenijela osnovna životna počela i osjećaj odgovornosti prema društvu i okolini i na koje sam ponosna.

Dok sam se uz rad bavila odgojem djece, zajedno sa suprugom, nisam nalazila dovoljno vremena i prostora baviti se javnim humanitarnim radom. Međutim, nikada nisam dvojila kada sam mogla dati svoj doprinos u vidu bilo kakve pomoći ljudima kojima je pomoć bila potrebna.

Danas, kada se mogu posvetiti dodatnim aktivnostima redovito se uključujem u humanitarne društvene akcije, potičući na doprinos i članove moje obitelji, kao i prijatelje kada je to potrebno.

Inače sam , zahvaljujući radu mojeg supruga kao i mojim prijateljima koji su uključeni u funkcioniranje i potporu udruzi Agram, u zadnje vrijeme dosta informirana i sa zanimanjem pratim događanja u toj udruzi.

Želim istaknuti da bih se sa zadovoljstvom odazvala pozivu da aktivno učestvujem u radu udruge i bila bi mi čast dati svoj doprinos kroz aktivno članstvo i rad u tijelima udruge.

S poštovanjem,

Slavica Samardžić    KORISNIČKI KUTAK

NEWSLETTER PRIJAVA :

Za  primanje novosti  vezanih uz našu ponudu
  Unesite e-mail adresu:

cert
Sponzori