ATLETIČARKE TRENERI I VOLONTERI GALERIJA SLIKA

Sportska suradnja

Svim udrugama za djecu s teškoćama u razvoju
i osobama s invaliditetom
u Hrvatskoj

PREDMET: Sportska suradnja – atletika

 
Poštovani sportski prijatelji djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom,

U Prilogu ovog dopisa dostavljamo vam teze sportskog projekta inicijativnog odbora za osnivanje AGRAM Atletskog kluba za osobe s invaliditetom.

Atletski klub smo osnovali 02.12.2004. godine, izvršili registraciju i počeli s radom.

Želja nam je da u rad kluba uključimo svu djecu s teškoćama u razvoju kao i osobe s invaliditetom te da to bude jedinstveni sportski projekt u Hrvatskoj i Europi.

Želja nam je da što prije osnujemo još nekoliko atletskih klubova u gradovima koji to žele, a mi ćemo svima osigurati svu potrebnu logistiku – sve potrebne akte, trenere ekukatore i sve ostalo – da se to što prije učini.

Svim ustanovama i školama za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom pomogli bi u pokretanju atletike i sufinanciranju takvih projekata.

Svim atletskim klubovima pomogli bi u osnivanju atletskih sekcija pri klubu za djecu s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom kao i financiranja tog rada.

U što skorijem roku išli bi i na osnivanje Hrvatskog atletskog saveza za osobe s invaliditetom kako bi na što bolji način riješili pitanje financiranja našeg rada u okvirima Republike Hrvatske.

Svim udrugama i savezima za djecu s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom omogućili bi da prošire djelokrug svog rada i ostvare s nama sportsku suradnju u atletici koja je kraljica sportova i osnova za mnoge terapijske vježbe neophodne za poboljšanje zdravlja.

Za sve ove aktivnosti imamo potporu Hrvatskog športskog saveza invalida – krovne udruge za sport osoba s invaliditetom, Poglavarstva grada Zagreba, Zagrebačkog šprtskog saveza, Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Zagrebačkog gradskog ureda za obrazovanje i šport (u Prilogu) i drugih. Takvu potporu i želju za suradnjom očekujemo i od vas i stojimo vam na raspolaganju, sa željom da atletici osiguramo mjesto koje joj pripada u radu s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

Športski pozdrav!
 

    KORISNIČKI KUTAK

NEWSLETTER PRIJAVA :

Za  primanje novosti  vezanih uz našu ponudu
  Unesite e-mail adresu:

cert
Sponzori